Ніжна вівсянка з абрикосами та маслом beurre noisette, яка вариться на рисово-фундучному молоці увібрала в себе кращі смаки та відтінки літа.
Тож, замовляй і кайфуй від серпневого тепла й кожної ложки цієї насолоди. p.s. особливо рекомендуємо це робити на літній терасі🌞💫
Ніжна вівсянка з абрикосами та маслом beurre noisette, яка вариться на рисово-фундучному молоці увібрала в себе кращі смаки та відтінки літа.
Тож, замовляй і кайфуй від серпневого тепла й кожної ложки цієї насолоди. p.s. особливо рекомендуємо це робити на літній терасі🌞💫
Кукурудзяний суп із креветкою — це не просто про обід, це коли смак дитинства з дачі зустрічається з дорослим життям у центрі столиці.🌽
Прекрасно метчиться з нашим прохолодним персиковим чаєм 🙂↔️
Кукурудзяний суп із креветкою — це не просто про обід, це коли смак дитинства з дачі зустрічається з дорослим життям у центрі столиці.🌽
Прекрасно метчиться з нашим прохолодним персиковим чаєм 🙂↔️
Саганакі - це не магія, але дуже схоже 😉
Грецька класика: соковита креветка, фета, овочі, яйця - звучить як шакшука, але має свій характер та смак ✨
Приходьте на середземноморський ранок — буде смачно 🌞🌊
Саганакі - це не магія, але дуже схоже 😉
Грецька класика: соковита креветка, фета, овочі, яйця - звучить як шакшука, але має свій характер та смак ✨
Приходьте на середземноморський ранок — буде смачно 🌞🌊
Люди приходять до нас за лате - собаки за соціалізацією, смаколиками й чухами🐾
⠀
Приходьте зі своїм хвостиком і ви - у нас всі свої ✌️
P.S. котикам, черепашкам і єдинорогам теж будемо раді 💚
Люди приходять до нас за лате - собаки за соціалізацією, смаколиками й чухами🐾
⠀
Приходьте зі своїм хвостиком і ви - у нас всі свої ✌️
P.S. котикам, черепашкам і єдинорогам теж будемо раді 💚
☀️ Літо смакує абрикосами
У нас новинки:
🍑 Вівсянка з карамелізованими абрикосами на рисово фундучному молоці та маслом бернуазет
🍞 Френч тост із томленими абрикосами та соусом лабне
⠀
Сезон абрикосів короткий, а ми хочемо щоб ви усі спробували наші новинки 🙂↔️🫶🏻
☀️ Літо смакує абрикосами
У нас новинки:
🍑 Вівсянка з карамелізованими абрикосами на рисово фундучному молоці та маслом бернуазет
🍞 Френч тост із томленими абрикосами та соусом лабне
⠀
Сезон абрикосів короткий, а ми хочемо щоб ви усі спробували наші новинки 🙂↔️🫶🏻
Новинка на барі — пуровер Switch! Кава спочатку настоюється, а потім проходить через фільтр — смак стає глибшим і чистішим. А ще гість може сам обрати, наскільки насиченим буде смак у його чашці. Ідеально для тих, хто точно знає, яка кава йому до душі ☕️
Новинка на барі — пуровер Switch! Кава спочатку настоюється, а потім проходить через фільтр — смак стає глибшим і чистішим. А ще гість може сам обрати, наскільки насиченим буде смак у його чашці. Ідеально для тих, хто точно знає, яка кава йому до душі ☕️
Неділя, ранок. Можна не поспішати, потішити себе чимось смачним і — видихнути. Цей день створений для себе, для рідних, для друзів.
Ми печемо круасани саме перед твоїм візитом рано вранці і варимо каву, яку ти любиш. Бо цінуємо цю магію — недільну, тиху, затишну.
Неділя, ранок. Можна не поспішати, потішити себе чимось смачним і — видихнути. Цей день створений для себе, для рідних, для друзів.
Ми печемо круасани саме перед твоїм візитом рано вранці і варимо каву, яку ти любиш. Бо цінуємо цю магію — недільну, тиху, затишну.
Цими вихідними у нас на вітрині - Марітоццо!
Що це? А це
– пухке тісто, на заквасці
– ніжний крем на основі з Маскарпоне
– начинки, які змушують злегка зійти з розуму: чорна смородина, цитрус і полуниця.
Не обіцяємо Італію,
але щось схоже на “mamma mia!” точно буде 🤌🏻🍊
Цими вихідними у нас на вітрині - Марітоццо!
Що це? А це
– пухке тісто, на заквасці
– ніжний крем на основі з Маскарпоне
– начинки, які змушують злегка зійти з розуму: чорна смородина, цитрус і полуниця.
Не обіцяємо Італію,
але щось схоже на “mamma mia!” точно буде 🤌🏻🍊
Нам три — і ми вже знаємо, хто любить капучино на мигдалевому, хто пʼє американо і за 15хв ще раз подвійне.
Малюки виростають у нас під шум кавомолки, а песики приходять разом з вами - у дощ, сніг чи спеку.
Дякуємо, що ви — більше, ніж гості. Ви — наша історія 💛
Нам три — і ми вже знаємо, хто любить капучино на мигдалевому, хто пʼє американо і за 15хв ще раз подвійне.
Малюки виростають у нас під шум кавомолки, а песики приходять разом з вами - у дощ, сніг чи спеку.
Дякуємо, що ви — більше, ніж гості. Ви — наша історія 💛
Зовсім скоро нам три роки — і цього дня не було б без вас. 🫂
Хочемо віддячити: пригощаємо, наливаємо просеко, і головне - влаштовуємо затишний ярмарок з друзями щоб зібрати кошти для наших захисників.
Приходьте — без вас свято не свято 💛
Зовсім скоро нам три роки — і цього дня не було б без вас. 🫂
Хочемо віддячити: пригощаємо, наливаємо просеко, і головне - влаштовуємо затишний ярмарок з друзями щоб зібрати кошти для наших захисників.
Приходьте — без вас свято не свято 💛
Lemonade time!✌️
1.Ми згадали компот у бабусі, як головний смак літа. Трішки експериментів і зʼявився він - вишневий лимонад з тархуном і чорною смородиною 🍒🍒🍒
2.Лимонад для тих, хто любить зелень не лише в салаті, адже свіжий огірок з імбирем і базиліком не тільки освіжає і тонізує, а заряджає свіжістю 🧊🥒
Lemonade time!✌️
1.Ми згадали компот у бабусі, як головний смак літа. Трішки експериментів і зʼявився він - вишневий лимонад з тархуном і чорною смородиною 🍒🍒🍒
2.Лимонад для тих, хто любить зелень не лише в салаті, адже свіжий огірок з імбирем і базиліком не тільки освіжає і тонізує, а заряджає свіжістю 🧊🥒
